Re: "Гравийная" культура на цеолите
165Теж використовую їх добриво, але таке (не в цілях реклами) з додаванням невеликої кількості кальцієвої селітри:
Дивно, якого це вониSystematist писав:Тільки не зрозуміло, чому фасадна назва добрива та на звороті український виробник зазначені лише російською мовою...
Может разгадка кроется в регионе?Systematist писав:Тільки не зрозуміло, чому фасадна назва добрива та на звороті український виробник зазначені лише російською мовою...
Вы ж сами всё понимаете, я не буду дальше...Systematist писав:А что, для "отдельных регионов" Украины отдельные правила?
Я бы за такую "региональную" продукцию штрафовал бы производителя, и запрещал бы её к продаже на территории Украины!
Хм, цього не знав... Буду мати на увазі. Якраз півкіло добрива недавно взяв, думав, на все життя вистачить)).Peakspear писав:ЕДТА, що входить до його складу, має доволі обмежений гарантований час зберігання, це десь 1 рік.
Я неправильно питання задав... Правильніше буде так: скільки орієнтовно ppm (мг на літр розчину для поливу) азоту у вас виходить сумарно з добривом і селітрою?На разунок азоту, додаю ще 4-6%.