Re: Адениумы
377Оууу, Саша, вітаю з початком цвітіння твоїх тайських новинок. Гарні квіти, особливо оригінальний 'Peachy pop'. І форма, і колір
378Ще кілька моїх цвітунів.
Adenium arabicum, природній вид, насіння від Кьоріса,
І Adenium obesum pink сіянець з насіння від Ко
Adenium arabicum, природній вид, насіння від Кьоріса,
І Adenium obesum pink сіянець з насіння від Ко
381Подивився на бірку і сам здивувався. Посів рівно 10 років тому- липень 2005 року. Ріс в досить жорстких умовах і пересаджував його нечасто. Та ще й короткий вегетаційний період у моїх умовах. Уважніше до нього відносився б, був би більшим і швидше зацвів би. Другий такий самий, ровесник ще квітів поки не мавpsp писав:Скільки років арабу. шо зацвів
385Альона, гарні у Вас варієгатки. А я їх ще поки не заводив. Може причиною брак місця, а, може , поки ще вони не "прошкребли" мене
388У меня расцвёл очередной гибридный обессум. Маленький цветок. Но приятно)
Я показывал фото с бутонами первого моего расцвевшего адениума, но насмотревшись здесь на цветение роскошных тайских гибридов, забыл выложить своего "дворнягу)
Итак, первое и второе фото свежее, третье - в дополнение к предыдущему посту:
Я показывал фото с бутонами первого моего расцвевшего адениума, но насмотревшись здесь на цветение роскошных тайских гибридов, забыл выложить своего "дворнягу)
Итак, первое и второе фото свежее, третье - в дополнение к предыдущему посту:
Ariocarpus - forever !
390Мої вітання шановному панству! Насамперед хочу висловити своє захоплення вашими колекціями! Сільки краси зранку!

Дуже гарний! Скажіть, будь ласка, ви формували його, чи він самостійно здобув такої досить цікавої форми? І спасибі вам за надію, я вже думала не дочекаюсь цвітіння своїх, але мені залишилося чекати якихось 4 роки.sirocco писав:Подивився на бірку і сам здивувався. Посів рівно 10 років тому- липень 2005 року. Ріс в досить жорстких умовах і пересаджував його нечасто. Та ще й короткий вегетаційний період у моїх умовах. Уважніше до нього відносився б, був би більшим і швидше зацвів би. Другий такий самий, ровесник ще квітів поки не мавpsp писав:Скільки років арабу. шо зацвів