Re: Отгадывалки
392Ну,уже давайте Виктор по всем родам пройдемся!?plyohov писав:Может Melocactus какой то или из Gymnocalycium

393По мне так это Acanthocalycium или Copiapoa но эти версии оказались ложными! А так все таки очень интересно узнать кто это
394Ну все Валерію кажіть відгадку, а то справді почнемо по всіх родах та видах "бігати" 

Передаю величезний привіт своїй мрії, якщо ти надієшся, що я здамся, то ти помиляєшся.
395Так Вы ж просылы Олександре ще загадок...От трошки и помиркуйте на дозвилли!Alexandr писав:Ну все Валерію кажіть відгадку, а то справді почнемо по всіх родах та видах "бігати"

396По-перше, Валерію - я початківець, і поки, що вивчаю тільки ті роди та види, які є у мене, або які я планую придбати чи посіяти.
По-друге я розраховував на не такі складні загадки. То ж здавайтеся і кажіть відгадку
По-друге я розраховував на не такі складні загадки. То ж здавайтеся і кажіть відгадку
Передаю величезний привіт своїй мрії, якщо ти надієшся, що я здамся, то ти помиляєшся.
397Неа, не сдавайтесь, очень интересное растение. Есть лишний повод по энциклопедиям полазить!
Хочешь изменить мир - начни с себя!
398Нет,Александр,не скажу!
Вы же сами просили еще загадок-вот и помучайтесь немножко!Это только пойдет Вам же на пользу.Побольше узнаете-расширите свой кругозор! А растение ооочень простое... Многие, уже наверное, знают ответ.
А если я здесь буду загадывать простые загадки,как Вы хотите,то я наверное, не буду успевать их выкладывать!

399Тільки не смійтеся
ще одна версія - це Notocactus mammulosus чи Notocactus submammulosus

400Нет,Александр(погано книжки читав!
) Даю тебе посказку,так уж и быть!Растения с ооочень крупными цветочками!???? Угадаешь-получишь приз! Наборчик семян для початкивця!
Ну даже,если не угадаешь-все равно получишь! Так что постарайся! 

401Я знаю лише декілька кактусів з дуже великими квітами - це Ехінопсіси та Еріоцереуси ще можна Лобівію дописати
403Думаю слід зупинитись на Ехінопсісах а точніше Setiechinopsis mirabilis syn. Echiopsis mirabilis (він здається найбільше схожий якщо це не він то я не ляжу спати доти доки не дізнаюсь)

405Так скажіть хоть в чому не вгадав у роді, у виді, в чому?