Черный действительно весьма эффектен.

Не знаю, пробував напис. Зате, ви надихнули на ідеюAnalitic писав:А зачем же так поперек всей фотографии? Растений же не видно
Надпись хуже, чем просто шрифтом (ариал или тайм ньюс роман). Надпись KaktusKiev лучше делать где-то в углу.2123Kc-nik писав:Не знаю, пробував напис. Зате, ви надихнули на ідеюAnalitic писав:А зачем же так поперек всей фотографии? Растений же не видноНапис вийшов гірший
Аріал і тайм ньюс роман, якось приївся, там ще ціла купа цікавих, підбирав деякі, зупинився на цьому. Сподобався мені цей шрифт. Сactuskiev заслуговує посередині і великими літерами, за що його у куток ставитиНадпись хуже, чем просто шрифтом (ариал или тайм ньюс роман). Надпись KaktusKiev лучше делать где-то в углу.
А субденудата ли это?
Мало пуха, но много колючек.2123Kc-nik писав:Насіння сіяв Echinopsis subdenudata, надіюсь, що так і виросте. Олег, а чим вони у вас викликали сумнів?
От і мене це насторожує, хоча це сіянці і можливо переростуть... колючки в пухbalanovskiy писав:Мало пуха, но много колючек.
Олег, это же не `Fuzzy Navel` а обычная subdenudata.balanovskiy писав:Мало пуха, но много колючек.2123Kc-nik писав:Насіння сіяв Echinopsis subdenudata, надіюсь, що так і виросте. Олег, а чим вони у вас викликали сумнів?
Повернутись до “Ми, наше життя та інші захоплення”