Re: Выставка во Львове.

78
Був сьогодні на виставці. Виставка маленька,Львівяни можуть зайти а їхати думаю спеціально не варто. Під виставку відведена 1 кімнатка,Виставляется мужчина,клуб(не памятаю назву) ну і від самого дитячого центру є стелаж.Є трошка на продаж чим і скористався).Виставлятись будут до 1 грудня.

79
маленький репортаж в "Леополіс"і про виставку.
Думаю, з точки зору журналістики - цілком прийнятно.
Поцікавлюся при нагоді у Габора Гейзовича, чи була
у нього розмова з автором допису щодо викладу інформації.
Вкладення
виставка виставка

80
Skeptyk, а в електронному вигляді, цю статтю можна десь почитати?
Скажу вам по секрету, багато навіть кваліфікованих журналістів пишуть статті на свій розсуд і тільки при зауваженні правовласника, починають виправдовуватись і редактувати ( в кращому випадку ).
Стикалась, були випадки, коли чисто випадково знаходила свої авторські статті у вільному доступі, без указання авторства!
Нажаль, поки що в такій державі живем і навряд чи в ближчому часі нас чекає щось краще ....:(

82
На жаль, на фото у репортажі - переважно голандсько-польські рослини,
розігнані на торфосумішах за допомогою інтенсивних технологій.
Явно у виставці бере участь Сергій Куліковський - представник
молодої генерації львівських кактусистів, який регулярно затоварюється
на гуртівнях у Винниках та на Богданівській біля авторинку...

83
Якщо це той Сергій, що продає їх біля Нового ЦУМу то дай йому Боже розуму! Минулого року я не знавши зовсім нічого про кактуси купив у нього три рослини. Потім через них мав купу проблем (щитовка, кліщ, червець...) в кінці 2 з них опинилися в смітнику. Андрію, а ви часом не знаєте хто постачав в Природу сіянці? Там чудові сіянці були.

84
В "Природу" здавав рослини Валерій Горячий.
Оскільки зараз цей осередок флори і фауни на площі "Ринок"
ліквідовано, то навіть не знаю, як тепер можна розвивати наш рух.

Думаю, зараз уже почекаємо (кактуси сплять, та і в країні тривають важливіші події)
а з весни треба буде активізовувати клуб і готувати списки наявних надлишків.

86
Сьогодні стартувала виставка кактусів у Львові, завтра з великою радістю планую навідатися у гості :-D
Так що всіх з відкриттям сезону у Львові :-D
Сьогодні побачив сюжет в новинах про виставку )))
http://lviv24.com/home/showSingleNews.d ... ctId=81932

І ще одне у нас від завтра 4 дні святкувань дня міста Львова, тому є ще однанагода відвідати місто :wink:

Повернутись до “Виставки, ботсади, екскурсії, поїздки, гості”