И очень интересно узнать, чьи это усміхнені обличчя . Андрей, ПОЖАЛУЙСТА, подпиши фото коллег (можно кроме Ярка - его уже и так все должны знать на этом сайте )
І ще одна весела новина.В торговому центрі ,,Inter Siti,, на Сихові,відбудеться чергова львівська квіткова імпреза ,,фіалки , суккуленти та рослини для озеленення ,, . Запрошуємо всіх бажаючих .Вхід вільний
Це літо виявилось надзвичайно насиченим та активним, і нажаль не дало мені змоги бути разом з вами. Але навіть ті 5 хвилин, що я вас бачила, дали коллосальний заряд енергії!
Приємно було зустріти Сергія Червінку, у якого не було відбою від чарівних жінок покупців) Маю надію, що присутність Сергія стане традиційною на Львівській виставці!
Хочу попередити шановних кактусистів про наступну виставку кактусів та фіалоку Львові, яка відбудеться з 30жовтня по 1листопада в торговому центрі "Inter siti"на проспекті Чорновола.
Всіх любителів квітів запрошуємо на першу у 2016 році виставку кактусів та фіалок яка відбудеться з 8 по 10 квітня в торговому центрі Inter city на вул.Чорновола. З 11:00 до19:00 .