Re: Альпийская горка 2015
302Привіт усім! Андрію, скажіть: Ви ж садили Cylindropuntia whipplei "Minor"? Як вона веде себе у відкритому грунті Львова? Завчасно дякую!
Передаю величезний привіт своїй мрії, якщо ти надієшся, що я здамся, то ти помиляєшся.
303ні,про віпплеі "мінор" я тільки щось чув, що така є.
у мене ростуть лише whipplei SB1813 /18/ La Boca, Col, low clumper (із mesagarden)
у мене ростуть лише whipplei SB1813 /18/ La Boca, Col, low clumper (із mesagarden)
304Так Ви ж, здається, десь показували фото квітучої щепленої на опунцію компрессу для "розгону"
..... Чи то мені "приснилося"

Передаю величезний привіт своїй мрії, якщо ти надієшся, що я здамся, то ти помиляєшся.
305у мене ще жодна опунція, щеплена на компрессу, не цвіла.
цвіли цінтії, педіо-склерокактуси, копіапоа лау...
306

307І насниться ж таке.......Skeptyk писав:у мене ще жодна опунція, щеплена на компрессу, не цвіла.
Зрозуміло.... Скажіть, а до якої висоти вона може вирости??? Карликова це зрозуміло, але хотілося б точніше....Kovalevski писав: Сашку,про Львiвську область не скажу,а в Харкiвськiй областi Cylindropuntia whipplei "Minor" поводить себе в саду доволi добре.Навiть - 28 С витримала взимку 2014/2015 без втрат та пошкоджень.
308Вобщем я врываюсь на форум и тут сайтец нахожу http://workscan.ru/ ссыль.
309Alexandr,точнiше,то l = 25 - 30 cm.Поки що рослинки мають висоту 15 - 20 cm.
310Дякую за відповідь! 

311ВСIХ ВIТАЮ З НОВИМ РОКОМ!ДОБРА,ЗДОРОВ'Я,МИРУ ТА НОВИХ ЦIКАВИХ РОСЛИН В НАШИХ КОЛЕКЦIЯХ! P.S.А це маленька ялинка