Re: Отгадывалки
528Все, остання здогадка - NEOCHILENIA crispa (ERIOSYCE crispa)... Так/ні?
Передаю величезний привіт своїй мрії, якщо ти надієшся, що я здамся, то ти помиляєшся.
529Та нет же!Скажите-какие колючки у криспы!? Неужели так похожа!? Хорридокактус...-это!Alexandr писав:Все, остання здогадка - NEOCHILENIA crispa (ERIOSYCE crispa)... Так/ні?

530Зараз піду вчити геть усі види еріозице.....................
Повчив...... А тепер:
або я недобачаю
або Вам пора вчити синоніміку еріозице
,
або в нашій енциклопедії не всі види
.....
ERIOSYCE curvispina =HORRIDOCACTUS horridus=HORRIDOCACTUS froehlichianus
Повчив...... А тепер:
або я недобачаю

або Вам пора вчити синоніміку еріозице

або в нашій енциклопедії не всі види

Передаю величезний привіт своїй мрії, якщо ти надієшся, що я здамся, то ти помиляєшся.
531Та,мабуть i я скоро пiду с горя вчитись...!Alexandr писав:Зараз піду вчити геть усі види еріозице.....................
Повчив...... А тепер:
або я недобачаю![]()
або Вам пора вчити синоніміку еріозице,
або в нашій енциклопедії не всі види.....

532Я переглянув усі види HORRIDOCACTUS, що були в нашій енциклопедії............вибрав найбільш схожого на Ваш.....Valertos писав:Та,мабуть i я скоро пiду с горя вчитись...!Кроме как хорридуса и фройэхлиануса-других не существует!? Вот фото его цветения,может...хотя тоже...не совсем...!
Я ж пишу - в енциклопедіїї можуть бути не всі види НORRIDOCACTUS"ів...........а про ще якийсь сайт-енциклопедію-ідентифікатор я не відаю..................
535Нет,пока все мимо...Бывший когда-то классический хорридокактус....,совсем не редкий...?????Т.В.Н. писав:Eriosyce taltalensis или heinrichiana
536Дякую GiorgioLviv!GiorgioLviv писав:Я відаю
Є отакий наприклад: http://www.cactus-art.biz/gallery/Photo ... cactus.htm
Валерію, полазив я ще в "тирнеті"....................
результат: ще одна більш-менш правдоподібна версія:
E. kunzei

(якщо ні то це E. cachytayensis

537Добре,Олександр,не буду бiльше всiх водити за носа и напишу-це хорридокактус N....??? або эриозице L...??? 

539Браво! Это он-хорридокактус нигриканс или оно-эриозице лимариенсис!Т.В.Н. писав:Limariensis