Обьясните пожалуйста новичку,что значит "гибридные" эхинопсисы и как их отличить от породистых?xans писав:Знаю, что гибридные эхи - не "модно", "цветоводство" и т.д., но, по моему мнению, все это - недорогой снобизм.

Модератор: Модератор
Обьясните пожалуйста новичку,что значит "гибридные" эхинопсисы и как их отличить от породистых?xans писав:Знаю, что гибридные эхи - не "модно", "цветоводство" и т.д., но, по моему мнению, все это - недорогой снобизм.
Геннадий, коллеги уже подробно объяснили. А я добавлю, что, как правило, большинство эхинопсисов на подоконниках - это именно гибридные, в том смысле, что их "натальная карта" давно утеряна...Геннадий404 писав:
Обьясните пожалуйста новичку,что значит "гибридные" эхинопсисы и как их отличить от породистых?
Так, квіти у них просто шикарні!!!!! Сьогодні, в пошуках чогось новенького, знайшов такі фото ехінопсисів, що від них подих перехоплює, серце вилітає з грудей і взагалі не по собі робиться... Скажіть наскільки реально досягти такого ж (чи хоча б схожого) цвітіння в наших умовах??? І скажіть будь ласка, що це вид??? (Автор фото живе в Каліфорнії, США)D_Petrov писав:Род Эхинопсис ..... цветки (!!!) Это нужно видеть...
Думаю, цілком реально...питання тільки в тому, де його тримати приблизно в 2050-их роках у 30-40 річному віці.Alexandr писав:наскільки реально досягти такого ж (чи хоча б схожого) цвітіння в наших умовах
Як, як...Як звичайні ехи...Skeptyk писав:ну це таке...одноденна краса...
а як ці ехінопсиси виглядають без квітів?
До чого фото Trichoc. candicans Naturform 1 'rotor.-violett' в темі гібридних ехінопсісов?Alexandr писав:Так, екологічна ситуація на Землі вже бажає кращого..............
А поки покажу трохи сортів ехінопсисів з сайту М. Кіслінга (назва сорту в назві файлу)..... Вибирав на свій смак..... До речі У КОГО ВОНИ (ЧИ ПОДІБНІ ЗА КОЛЬОРОВОЮ ГАММОЮ) Є?????