В прошлом году было первое цветение одним цветком. В этом - два раскрылись, и догоняет ещё один бутон.
Re: Cold-hardy cacti 2018
17К сожалению не хватает места на все увлечения. Хочу больше места выделить своим бонсай. Да и, честно говоря, морозостойкие кактусы значительно красивее выглядят в общих посадках в рокариях (альпийских горках), а не в тазиках, а такой возможности, к моему большому сожалению, у меня дома нету. Поэтому свою скромную коллекцию пришлось выставить на продажу.
Так что, кого заинтересует - милости прошу!

Так что, кого заинтересует - милости прошу!
18Всім привіт!
Давно не з'являвся на форумі. Мабуть більше року минуло з моїх останніх публікацій.
Підсумовуючи цей рік можна сміливо назвати його раннім в плані цвітіння опунцій. На тиждень так точно раніше в мене цьогоріч було цвітіння в порівнянні з минулим роком.Залишився дуже задоволений, опунції буяли квітами.В ці холодні осінні дні згадую із теплою ностальгією про прекрасні квіти та яскаве літнє сонце.
Захотів поділитись із Вами фото, зараз насолоджуюсь переглядаючи їх. Тоді коли вони буяли якось цвітіння сприймалось зовсім інакше, не так цінуєш коли воно поряд
Давно не з'являвся на форумі. Мабуть більше року минуло з моїх останніх публікацій.
Підсумовуючи цей рік можна сміливо назвати його раннім в плані цвітіння опунцій. На тиждень так точно раніше в мене цьогоріч було цвітіння в порівнянні з минулим роком.Залишився дуже задоволений, опунції буяли квітами.В ці холодні осінні дні згадую із теплою ностальгією про прекрасні квіти та яскаве літнє сонце.
Захотів поділитись із Вами фото, зараз насолоджуюсь переглядаючи їх. Тоді коли вони буяли якось цвітіння сприймалось зовсім інакше, не так цінуєш коли воно поряд

24Костя, спасибо что поделился красотой цветения и летним настроением
. И РЕСПЕКТ за такие результаты выращивания
!

25Дякую Олено за комплімет! Я дуже радий що Вам сподобались фото.В порівнянні із мастодонтами українського кактусарства я взагалі профан
.Є ще до чого рости. Якщо Ви не проти я продовжу
Червень 2018 року.

Червень 2018 року.
27Последние фото - жесть! Мне все равно каждый раз страшно смотреть на растения под слоем снега (потому сама и не занимаюсь зимостойкими - слабонервная я
).
Насчет МОСТОДОНТОВ, как выразился Костя, я вообще молчу - в их исполнении такие впечатляющие вещи творятся, что ноу комментс
.

Насчет МОСТОДОНТОВ, как выразился Костя, я вообще молчу - в их исполнении такие впечатляющие вещи творятся, что ноу комментс

28В Чернигов тоже неожиданно пришла зима. Вчера утром глянул на балкон, а там...
29Антон класні фото, видно що виростає пристойна колекція. Ніколи не думав що Pyrrhocactus strausianus навіть привиті здатні витримувати значні морози. Цікава ідея прививка на циліндроопунцію. Як вона себе проявляє в якості підщепи?
Продовжу, червень 2018.
Продовжу, червень 2018.