Доброго времени суток!
Возьму невостребованный излишек семян A. myriostigma. Возможно других видов. Либо пару-тройку саженцев. Пишите в личку.
Re: Возьму семена
2Є трохи залишків насіння
astro myriostigma, capricorne, senile
напишіть в приват адресу, відправлю
тільки не бандероль укрпошти -
або нова пошта, або рекомендованим листом
(обклеєний зсередини плівкою з пупиришками),
стояти до години часу на пошті в черзі на оформлення і відправку бандеролей не маю часу
astro myriostigma, capricorne, senile
напишіть в приват адресу, відправлю
тільки не бандероль укрпошти -
або нова пошта, або рекомендованим листом
(обклеєний зсередини плівкою з пупиришками),
стояти до години часу на пошті в черзі на оформлення і відправку бандеролей не маю часу
3Всім привіт. Я починаючий кактусист (якщо можна так сказати). Я студент, живу в селі і завжди цікавився рослинами, ще коли я був зовсім маленьким то допомагав мамі садити різну розсаду, сіяти квіти в саду, восени постійно збирав насіння з різних рослин, але мене завжди цікавили кактуси (я просив маму купити мені якогось кактуса, але вони її чомусь ніколи не цікавили і вона мені постійно говорила що немає грощей для того щоб купляти кімнатні рослин і т д). Коли я закінчив школу і почав вчитися в місті то почав сам відкладати гроші і купувати собі нарешті кактуси( вперше купив в кінці 2017 року), брав і тут на сайті, і в фейсбуці купував, і на кактус шопі купував. Я розумію що в деяких людей бувають зайві рослини і вони Їх пролсто викидають(навіть тут кожного дна читавши форум зустрічав таке), завжди думав навіщо так, адже можна віддати новачкам і т д., але просити за просто так завжди було якось соромно. Навіть коли тут на день Святого Миколая пропонували безкоштовно насіння мені буле дуже соромно просити (що ж поробиш якщо я такий сором`язливий
) але все таки наважився написати і добрі люди мені прислали насіння (За що я їм дуже вдячний).
Напевне занедто багату тексту вже тому до суті, мені соромно просити, але якщо тут починають такі теми то і я вже напишу
, якщо в вас є якісь зайві росслини чи насіння, чи дітки рослин то я з радістю їх візьму
Зараз прочитавши тут на форумі 79 сторінок теми "Вопросы по роду Lophophora" моя мрія це мати в себе днкілька лофофор, ще мене дуже зацікавили аріокарпуси і фралеї
Розумію що просити аріо чи лофофору це вже занадто, але я буду радий і розповсюдженим видам кактусів. Якщо в когось з`явиться бажання подылитись напишіть будбласка в лс, я тут на сайті буваю майже постійно, читаю статті, форуми, вчуся)

Напевне занедто багату тексту вже тому до суті, мені соромно просити, але якщо тут починають такі теми то і я вже напишу

Зараз прочитавши тут на форумі 79 сторінок теми "Вопросы по роду Lophophora" моя мрія це мати в себе днкілька лофофор, ще мене дуже зацікавили аріокарпуси і фралеї

Розумію що просити аріо чи лофофору це вже занадто, але я буду радий і розповсюдженим видам кактусів. Якщо в когось з`явиться бажання подылитись напишіть будбласка в лс, я тут на сайті буваю майже постійно, читаю статті, форуми, вчуся)
4напишіть в приват адресу - вишлю...
може через тиждень, може через два, коли почнеться семестр,
бо зараз до Львова спеціально не їжджу
оплатите поштові витрати...
може через тиждень, може через два, коли почнеться семестр,
бо зараз до Львова спеціально не їжджу
оплатите поштові витрати...
5Ярик, я рада, что одни из первых растений в вашей коллекции оказались от меня
. И буду рада продолжить сотрудничество (тем более, что мы почти земляки
) - я написала в личку