Re: Прохання допомогти визначити кактус.
3це опунція
точно вид не можу визначити бо мені важко перевернути
голову на 90 градусів, щоб побачити рослину з правої сторони
точно вид не можу визначити бо мені важко перевернути
голову на 90 градусів, щоб побачити рослину з правої сторони
4Порадьте, як за нею доглядади....T.V.N. писав:Это замученная Opuntia microdasys
Що потрібно зробити, щоб її здоров'я покращилось?
5Вначале внимательно прочитать о содержании кактусов( как, и в чём), а потом снять более круглые "уши" и укоренить. Но с этим лучше подождать до весны, а пока содержать сухо.
6Я не ждал, две недели назад поставил на укоренение, слегка полил и как результат новые побеги. Теперь не знаю что с ними делать(солнца нет, под лампами будут тянутся). Наверное лучше бы дождался весны

7Вдячний за поради і коментарі.... Почекаю весни.... почитаю.... не поливатиму..... Не зрозуміло, як знімати "вуха" і як їх укорінювати (ніколи не мав справу з рослинами), але є час... почитаю... Можливо тут хтось розповість, чи дасть зсилку на корисний ресурс....
8Вот, Олег, первоочередная ссылка для Вас: "ВАЖНАЯ ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ!"OlehK писав:Можливо тут хтось розповість, чи дасть зсилку на корисний ресурс....
9Ок.... Чекаю весну...Читаю...Не поливаю..Поки не ясно як знімати вуха і вкорінювати... але я думаю, що розберусь... А не розберусь то спитаю... Маю час і натхнення...T.V.N. писав:Вначале внимательно прочитать о содержании кактусов( как, и в чём), а потом снять более круглые "уши" и укоренить. Но с этим лучше подождать до весны, а пока содержать сухо.