Re: Помогите опознать суккуленты!
47Подібна на клейнію, треба поритись в книзі. В яких умовах росте, чи не бракує їй сонця?
49Шановний sirocco! Дякую за допомогу! Я подивився. Це, мабуть, Senecio gregori (stapeliaeformis var. minor). Може Ви зможете уточнить. Я в Senecio не дуже розбираюсь. Дякую дуже за оперативність! А витягнута, тому що грунт надто гумусний і сонця з водою під завязку!
50Шановний Leo, в книзі Succulent Compositae -A Grower's Guide to the Succulent Species of Senecio and Othonna -Gordon D. Rowley є вона- Notonia (Kleinia) gregorii(Moore)Jeffr.= Senecio stapeliiformis ssp. minor Rowl.
Я подумав, що потягнута, але на всіх фото такий у неї природній вигляд.
Якщо підкажете знайомій дещо з принципів догляду, порадує її вогняно-оранжевими квітами
Я подумав, що потягнута, але на всіх фото такий у неї природній вигляд.
Якщо підкажете знайомій дещо з принципів догляду, порадує її вогняно-оранжевими квітами
51Дякую за цінну інфу і швидке визначення, але що її підказати, щоб рослина зацвіла - не знаю. Давайте рекомендації, а я їх від Вашого імені переправлю! Холодну зимівлю вона зробити не зможе - там +30 град круглий рік. 

52Добрый день помогите определить название. Gasteria ????
Echeweria ???
Haworthia??
Спасибо

53Первое-Gasteria,но не понятно какой вид(фото в полный рост надо)
второе-Еcheveria perle
третье-Нaworthia radula
второе-Еcheveria perle
третье-Нaworthia radula
54Гастерия - минима
Хавортию никто не определит. В них путается даже "главный определитель" )))
Хавортию никто не определит. В них путается даже "главный определитель" )))
Ariocarpus - forever !
55Хавортию определила, спросила у "источника"-Hawortia hybrids scabra x Koelmanniorum.
А у гастерии поменя на фото всего растения.
А у гастерии поменя на фото всего растения.
56Здесь бесплатно можно скачать книги о кактусах: http://www.samplestore.narod.ru/cacti.html
57Crassula ovata
Euphorbia trigona (candelabrum)
Epiphyllum sp.
Aloe vera
Euphorbia trigona (candelabrum)
Epiphyllum sp.
Aloe vera
58Большое спасибо, всё понял! Мои сообщения и ответ можно удалить чтоб не засорять ветку
Здесь бесплатно можно скачать книги о кактусах: http://www.samplestore.narod.ru/cacti.html