Розрада

Фото настолько мало, что сделать выбор не представляется возможным.2123Kc-nik писав:Прошу, панство проголусувати за таку фотографію, вірніше там дві однакові фотографії, одного кактуса. Різниця лише у тому, що вони конвертовані різними програмами, Adobe Photoshop CS5.1 і Capture NX 2(нікон). Все просто, вибрати відповідь і натиснути внизу кнопку "надіслати". Результати пізніше викладу тут.
У меня все легко открылось.2123Kc-nik писав:
P.S.: Ще одне невеличке прохання, вірніше два: 1. Про некоректність чи не відкривання файла пишіть тут. і 2. Чи є у всіх змога коректувати той документ, теж напишіть тут. Дякую.
Олег, ви переходили на посилання?balanovskiy писав:Фото настолько мало, что сделать выбор не представляется возможным.
2123Kc-nik писав:Для переходу, будь-ласка натисніть на посилання нижче:
Перехід до фото
P.S.: Ще одне невеличке прохання, вірніше два: 1. Про некоректність чи не відкривання файла пишіть тут. і 2. Чи є у всіх змога коректувати той документ, теж напишіть тут. Дякую.
Дякую Оксана за інформацію, ви єдина по теміxans писав:2123Kc-nik писав:У меня все легко открылось.
Сергей, интересно, выявилась ли уже тенденция по голосованиям коллег?
Переходил, у меня появляется такое:2123Kc-nik писав:Олег, ви переходили на посилання?balanovskiy писав:Фото настолько мало, что сделать выбор не представляется возможным.
Ура!!! За це я і боровся))) Дякую вам, Анна, тепер я знаю, як це виглядає зі сторони, тому, що мені відкривається трохи по іншому. І я думав, що у всіх так.Analitic писав:Сергей, голосование работает.
Переход по ссылке происходит корректно.
Возможности откорректировать документ у меня не было.
Удачи Вам в экспериментах!
Це вже цікаво. Мене б за ваш комп"ютер)))) Я б вам відкрив. Відповіді міняються, голосування триває))) Потім оновлю результати.balanovskiy писав:Есть возможность только поставить галочки "верхняя" или "нижняя" и нажать кнопку "Готово". Фото нет.
Разобрался. Уже открыл и проголосовал.2123Kc-nik писав:Це вже цікаво. Мене б за ваш комп"ютер)))) Я б вам відкрив.balanovskiy писав:Есть возможность только поставить галочки "верхняя" или "нижняя" и нажать кнопку "Готово". Фото нет.
Тема вычищена по просьбе ТС.2123Kc-nik писав:
Дякую Оксана Ще невеличке прохання до вас, почистіть тему будь-ласка видаливши коментарі, які не відносяться до даної теми. Використання фотошоп у даній темі, це просто фантазія, яка з продажем нічого спільного немає.
Повернутись до “Ми, наше життя та інші захоплення”