Доброго вечора дорогі форумчани! Буквально вчора я засів робити для себе не великий проект який я думаю міг би підійти і для організації запису даних про колекцію кактусів. Питання в чому чи потрібна така програма для цілей нашого з вами захоплення? Адже чи так чи інакше я цей проект буду розробляти і надалі, питання лише в тому чи потрібен він саме для даного ресурсу.
Опишу наразі те, що я зробив за ці останні два дні. Наразі вона має мінімальний набір функцій, тобто я сформував кістяк з якого буду ліпити те що мені потрібно. Зовнішній вигляд абсолютно без дизайну, адже це буде робитися при завершенні продукту. Ось скріншот вікна:
Так заповняються дані про потрібну позицію:
Натискаємо кнопку Save і дані записуються на диск, плюс створюється файл формату DOC з номером ID, тобто як видно з попереднього вікна ми вводили в поле ID цифру 7, тепер файл з даними буде мати таке повне імя- 7.doc. Поля First_Name i Second_Name будуть записані в середині файлу 7.doc у самому верху. Скріншот натискання Save:
Вигляд збереженого файлу на диску:
Якщо потрібно знайти якийсь запис просто вводите дані в поля, достатньо тільки одного поля і внизу зявиться перелік усіх знайдених записів
При натисканні на рядок з знайденим запуском він завантажується автоматично і заповнює потрібні поля
Також є можливість напряму вибрати потрібний файл з диску натиснувши Open File відкриється вікно де можна вибрати потрібний файл з диску і він завантажиться, та буде доступний для перегляду і редагування.
Наголошую, що наразі це лише кістяк, хоча найбільш необхідні функції вже присутні, решта найближчими днями буде добавлятися. Дизайн наразі відсутній і буде оформлений по закінченню проекту.
Хочу почути ваші відгуки у потрібності цієї розробки для Кактус Києва, також можливо який функціонал хочете бачити в разі необхідності такого продукту. Чекаю зауважень, наразі дякую за увагу